HELLO!!

Ya Allah lamanya menyepi!

mood berblogging dah ke laut..tengok mommies yg lain masih bersemangat..apakan daya,masa sgt mencemburui diri ku..hehe

insyaAllah kita cuba aktifkan balik blog ni.. =)


Salam,
Yun, the lazy bogger!

Quinny Zapp Xtra 2.0 Model 2015

Salam dear mommies and daddies..

Lama tak bersiaran kan??

Currently we have CNY Promo for Quinny Zapp Xtra 2.0 with 2015 Model!



Visit our FB: Lil Rayyan Boutique

Follow our Instagram: Lil Rayyan Boutique

WASSAP: 0128010992 (Nurul)

2015 Model with new and vibrant colours, extended sun canopy with matching shopping basket and seat cover. Available now and READY STOCK!

3 colours of stroller: 
Pastel Blue
Blue Base
Red Rumour

Maxi cosi:
Raspberry Red
Modern Black



Kids Play Yard on SALE!

Salam dear mommies and readers!

berminat dengan Kids Play Yard @ Play Pen??


Kids Play Yard ( FREE Balls!!)




Material:PP
Connector: Metal
Door Size: 60cm x 80cm
Gate Size: 60cm x 40cm

Price:
8 panel+2:RM340 (SOLD OUT)
10 panel+2:RM390
12 panel+2:RM440

Free postage to semanjung!

More details and clear pic wassap/msg 0128010992.Thanks!!

Ayra at Little Spa Kingdom

Salam dear mommies and readers..

waaa!semangat ok nak update..ni tengah rajin harus bersemangat!tengokla plak next month kalau mood ke laut..blog pn entah ke mana..heeeee~

ok,last week mummy excited nak bwk Ayra pergi spa!waduhhhh2 kecik2 lagi adik da ber spa bagai..

so check kat Groupon,ada voucher RM69!cepat2 mummy grab..then ada lagi additional discount so dapat RM44 only! normal price tak silap RM99 for Baby Spa Package (yoga+hydrotherapy+massage)

Mummy book session at 10am,dari rumah tak sampai 20 minit, since Publika dekat je dari Kepong..

Yg paling lawak sampai awal,tapi sesat dalam bangunan xtau nak pergi mana..tragis betul..haha!

ok,masuk dalam Little Spa Kingdom memang teramatlah cantik!terpegun seketika!



siap ada nursing room!

1st session:Yoga
Yoga ni actually more to stretching before baby berendam dalam pool..takla baby terkejut kan..so bagi die rileks..adapt dengan environment..


2nd Session: Hydrotherapy (Swimming)
Haaa..part ni suppose mummy kene excited sebab nak tgk Ayra swim,tp anak mummy fobia bila di biarkan sorang dalam pool!menjerit ketakutan!ingatkan penah swim masa holiday dulu..oklaaa kan...mayb die nak mummy berenang skali baru die ok kot...pasrah je la dik..rasa tak sampai 5 minit je..tapi therapist baik..siap bagi Ayra main2 kat tepi pool bagi die rileks..tapi still Ayra tak nak..sampai tukar 3 floats..haha!


3rd Session: Baby Massage
ok!ni session Ayra paling suka..die mmg suka diurut di belai..sebab tiap malam dia akan tido bila mummy urut..hehehe!memang layan betul bila kene urut..masuk kereta terus tido!

dear mommies yang masih terfikir2 lagi..yun sgt recommend uolsss pegi!actually ada few places for Baby Spa ni..1st in Malaysia sebenarnya Hipopo Baby and another one Giggling Jellyfish Baby Spa..tu pn macam menarik..mayb blh try lepas ni..

yun rasa lepas pergi spa ni..Ayra tido dengan lebih lena..before ni susah sangat nak tido..so yun mmg amalkan sesi mengurut sebelum Ayra tido..ada rezeki,mummy bwk Ayra pergi lg..kita try spa lain plak!


belum keluar parking dah tido..sedaplaaa tu kene urut!


















Long Hiatus

Salam dear mommies and readers!

ada lagi ke readers blog usang ni...hehehe!

sorry for long hiatus..been busy handling 2 kiddos,busy at work,juggling between motherhood and study mode!

insyaAllah i will continue my updates here!ohhh how i miss blogging..banyak geng2 mommies pn dah lama menyepi mungkin sibuk menguruskan anak2 kan..yelah semua dah tambah 2 orang anak... =)

here some photos of my loved ones!

Ayra Raihana 8 months and Rayyan Afif 3 years old!lama betul mummy tak update pasal uolss..hehe

Quinny Zapp Xtra 2.0 Promotion!!

Salam dear mommies and readers!

We have promotion for Quinny Zapp Xtra 2.0 foldable type (UK Spec)

We have all new denim colours!
All ready stock!

Any orders/enquiries kindly whatsapp/msg 0128010992 for details!Thanks!

we hv courier and pickup service as well! do contact me.. =)

Anna and Elsa Frozen Dolls!

Hi dear mommies and readers!!

Frozen die hard fans anyone??

One set elsa and anna dolls only RM39!!

Interested,kindly wassap 0128010992 for orders and enquiries..

visit and like FB: Lil' Rayyan Boutique
visit and follow Instagram: LilRayyanBoutique

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Mommies ♥

Blog contents © ♥The Journey Begin♥ 2010. Blogger Theme by NymFont.